Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Utilizarea site-ului www.hobbydiorama.ro , logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos.

 

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

 

In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.

 

SC HOBBYDIORAMA SRL isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment, fara notificare prealabila. 
 

 

1. Securitatea datelor personale si publicitatea

 

 

In conformitate cu noua lege cu privire la GDPR, va aducem la cunostinta ca informatiile personale trimise catre noi vor fi folosite strict doar pentru a expedia comenzile plasate de dvs. pe site-ul nostru si vor si transmise in acest sens doar catre compania de curierat, Fan Courier, sau catre Posta Romana. Daca nu sunteti de acord cu aceste lucruri va rugam sa nu va creati cont pe site-ul nostru iar in caz ca aveti deja cont inregistrat pe site-ul nostru si nu sunteti de acord cu acesti termeni, puteti oricand sa il stergeti.

Datele ce le preluam de la dvs. la crearea unui cont sunt : nume, prenume, numar de telefon, adresa e-mail, adresa domiciliu/livrare si data de nastere (pentru viitoare promotii de ziua dvs.) .  Aceste date nu vor fi inregistrate pe termen nedefinit si aveti optiunea oricand sa stergeti contul de pe site-ul nostru. 

Datele personale introduse de dumneavoastra la crearea contului sau la lansarea de comenzi pe acest site vor fi folosite DOAR de catre echipa noastra si nu vor fi transmise sau vandute catre terti. Crearea unui cont pe acest site reprezinta acordul dumneavoastra ca datele dumneavoastra sa fie procesate si inregistrate de catre echipa noastra. Aceste date vor fi folosite doar pentru livrarea comenzilor si transmiterii informatiilor comerciale ale magazinului nostru.

Odata cu crearea contului pe site-ul nostru va dati acordul pentru inscrierea adresei dvs. de e-mail in lista noastra de newsletter. Asta presupune primirea a cel mult doua newsletter-e pe luna cu noutati, stiri si promotii valabile pe site-ul nostru.

Puteti oricand sa va dezabonati de la acest serviciu trimitand un mail la adresa : hobbydiorama@gmail.com in care sa ne cereti acest lucru. 

 

 

2. Ce contine un kit de macheta

Trebuie sa aveti in vedere ca un kit de macheta NU contine adeziv, vopsea, pensule sau orice fel de consumabile si unelte, doar daca este specificat clar in descrierea produsului. Un kit contine ramele cu piesele necesare montajului machetei, decaluri cu marcaje, instructiuni de montaj si vopsire si in functie de producator poate contine seturi de piese photo etch, piese transparente, tevi metalice, etc.

 Kiturile de machete vandute de HOBBYDIORAMA.SRL vin NEASAMBLATE, acestea trebuind sa fie montate si vopsite conform instructiunilor, orice alta forma de prezentare/vanzare fiind mentionata clar in descrierea produselor. 

 

3. Drepturile de autor

 

Informatiile publicate pe www.hobbydiorama.ro apartin site-ului, drept urmare aceste informatii nu pot fi redistribuite, publicate, copiate sau transmise prin orice metoda sau mediu fara acordul scris in prealabil al proprietarului site-ului www.hobbydiorama.ro– SC HOBBYDIORAMA SRL.

 

Nerespectarea acestor conditii se va pedepsi conform legilor in vigoare ale statului Roman, privind incalcarea drepturilor de autor.

 

Eventualele incalcari ale acestor conditii legate de dreptul de autor pot fi sesizate la adresa : hobbydiorama@gmail.com
 

 

4. Garantia produselor

 

Toate produsele vandute de catre SC HOBBYDIORAMA SRL sunt insotite de factura fiscala. Acestea beneficiaza de garantie conform Legii nr. 449/2003, doar insotite de factura fiscala.

 

Pentru a putea beneficia de garantie, va rugam :

 

- Sa ne anuntati in termen de 48 ore de la primirea comenzii, prin orice mediu – telefonic, e-mail, text, pentru orice neconformitate a produsului comandat ;

 

- In cazul in care la primirea comenzii de la curier coletul prezinta urme vizibile de deteriorare, va rugam sa REFUZATI primirea si sa ne anuntati (de preferat in aceeasi zi) ;

 

- Toate produsele ce fac obiectul cererilor de garantie trebuie sa fie returnate de catre client pe cheltuiala lui, de preferat prin acelasi curier cu care a fost expediata initial comanda. Produsul ce face obiectul cererii de garantie trebuie sa fie in ambalajul original (nedeteriorat) impreuna cu toate accesoriile lui.

 

- In cazul in care primiti o comanda incompleta, un produs gresit sau produsele nu sunt conforme descrierii, va rugam sa ne contactati in termen de 48 ore de la primirea comenzii ; 
 

 

5. Returul produselor

 

Cumparatorul are dreptul de a returna produsele comandate pe site-ul www.hobbydiorama.ro, fara nici o nota explicativa, in termen de 30 de zile. Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original (sigilate daca este cazul) nedeteriorat si insotite de factura fiscala.
Clientul are optiunea de a comanda/cumpara alte produse in locul celor cumparate si/sau returnarea banilor partial sau integral. 
Returnarea banilor de catre SC HOBBYDIORAMA SRL catre client se va face in maxim 30 zile de la receptia produsului returnat.
 

 

Transportul produselor returnate va fi suportat integral de catre client.

 

NU sunt acceptate la RETUR produsele :

 

- Ce au ambalajul deteriorat sau lipsa ;

 

- Nu sunt insotite de factura fiscala ;

 

- Machete incepute (piese decupate de pe culee sau lipite) ;

 

- Consumabile folosite (pensule, vopsele, unelte de taiat, adezivi, etc) ;

 

- Orice produs ce prin desigilare sau prin starea lui actuala nu mai poate fi revandut ca produs nou; 
 

 

 

 

6. Contractul de vanzare

 

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe www.hobbydiorama.ro, clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de firma noastra, respectiv prin telefon sau email, folosind datele trimise de client.

 

Emiterea facturii fiscale aferenta comenzii lansate pe site, reprezinta incheierea unui contract de vanzare intre SC HOBBYDIORAMA SRL si client. 
 

 

ATENTIE!!! Incheierea contractului se face la emiterea facturii, si NU LA PRIMIREA CONFIRMARII AUTOMATE A COMENZII PE EMAIL. 
 

 

Dupa plasarea comenzii, SC HOBBYDIORAMA SRL isi rezerva dreptul de a anula/modifica partial sau integral comanda plasata, cu motive intemeiate. In cazurile in care comanda a fost platita in avans de catre client si din motive justificate nu poate fi realizata de catre SC HOBBYDIORAMA SRL, clientul va primi banii inapoi integral in termen de 7 zile. 
 

 

O comanda se poate anula din cauza :

 

- Lipsa disponibilitate stoc ;

 

- Preturile afisate pe site sunt eronate (greseala tiparire) ;

 

- Plata nu a fost acceptata de banca emitenta a cardului clientului ;

 

- Datele furnizate de catre client sunt incomplete/incorecte ; 
 

 

Toate informatiile, descrierile, imaginile, si orice forma de descriere a produsului pe site nu reprezinta o obligatie contractuala, acestea fiind folosite exclusiv doar cu scop de prezentare, informare stoc, livrare si preturi.

 

Toate ofertele si preturile pot fi modificate de SC HOBBYDIORAMA SRL pe site fara nici o informare prealabila.

 

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau inchiderea partiala sau totala a site-ului www.hobbydiorama.ro . 
 

 

7. Litigii

 

Orice litigii intre client si SC HOBBYDIORAMA SRL se vor rezolva pe cale amiabila. In caz contrar partile se pot adresa instantei de judecata competente, Judecatoria Sector 4 Bucuresti.